« De Nieuwe Aarde remedie

Gepubliceerd op 05-09-2023

De Nieuwe Aarde (DNA) van Bloesem Remedie Nederland.

Hij is er al ondertussen al weer even maar zeker de moeite waard om uitgelicht te worden,

De Nieuwe Aarde remedie is ontstaan uit een krachtplaats met verbindingen tussen verschillende werelden, dimensies, wezens, dieren en andere krachtplaatsen, die te maken hebben met het begin van het ontstaan. Het brengt je terug naar je oorspronkelijk basis, je oorsprong, de ervaring van al je levens, die is opgeslagen in je DNA.
De remedie van de Nieuwe Aarde bevordert het herstel van je DNA en is een elixer voor je energie. Wanneer je verbinding met jezelf is verbroken, geblokkeerd of verstoord, herstelt De Nieuwe Aarde remedie je verbinding met je Goddelijke zelf. Een verbinding die Universeel is en verder gaat dan je oorspronkelijke verbinding met jezelf.
De Nieuwe Aarde remedie (DNA) zit bomvol coderingen (vanuit Mu-Lemurie-Atlantis-Egypte-Galactisch) om de Nieuwe Aarde in-en om ons heen te activeren. Het werkt als een soort drietrapsraket: Eerst worden oude patronen/overtuigingen/contracten etc losgetrild, vervolgens ontwaken de persoonlijke coderingen in het DNA die aansluiting geven op het Nieuwe Aarde raster (het oerveld, nulpunt, de oorsprong) en als laatste herinner je je zielskwaliteiten die je meegenomen hebt om mee De Nieuwe Aarde te vormen.
De Nieuwe Aarde remedie zorgt voor een verbinding met je hoogste Bron als kern van je bestaan. Een bestaan in vrijheid, voorbij fysieke beperkingen die kunnen zijn ontstaan door de verstoring van je DNA zoals door bijvoorbeeld vaccinaties en/of ziektes. Herstelt je zijn met een volledige verbinding met het hoogst mogelijke Universele, de eenheid van de Goddelijke vader en Goddelijke Moeder, de Scheppers van het bestaan.
Beperkingen en verstrikkingen vallen weg, ook in voorouderlijke lijnen, zodat de onderliggende kwaliteit weer mag gaan stromen in het nu. Herstel van eigen kracht, gesteund door voorouderlijke kracht. En dit alles vanuit een onnoemelijke zachtheid, geen strijd meer.
Herstel van de Goddelijke Moeder en de Oermoeder, waardoor de mannelijke dominantie naar de achtergrond verdwijnt en een nieuw evenwicht wordt gevonden. Dit evenwicht is nodig om het ware potentieel van de mensheid te ontsluiten, de Goddelijke scheppende kracht in onszelf. Het ontwaken van ons Goddelijke DNA: een directe verbinding met de oerbron en het oer bewustzijn van Moeder Aarde.

de-niewe-aarde-1693916777.jpg