Nancy

Als kind

Zo klein als ik was, de passie voor dieren heeft er altijd in gezeten. Tot mijn derde jaar hadden mijn ouders een boerderij met varkens. Als ze me kwijt waren, lag ik meestal in het stro te slapen met de biggen tegen me aan en over me heen.

Zieke vogels, katten en konijnen die ik elders tegenkwam, bracht ik mee naar huis. Om ze weer beter te maken en vrij te laten. Zelfs een ongewenste geit en ziek kalf gingen mee naar hun nieuwe thuis. 

 

Opleiding en ervaring

Na de Lagere Agrarische School in Oss, heb ik o.a. gewerkt in een dierenspeciaalzaak en ruitersportzaak. In de tussentijd getrouwd en twee dochters gekregen.
Tien jaar geleden heb ik een eigen paardenpension in Langenboom opgezet, na 9 jaar heeft deze pensionstalling een wending gekregen, en is nu een plaats waar paard en eigenaar in een traject, ruimte en begeleiding kunnen krijgen om weer hun (gezamenlijke) balans te hervinden.

Sinds 2017 ben ik gecertificeerd Bloesem-therapeut. Inmiddels ben ik ook in opleiding voor Celzout-therapeut, beide opleidingen heb ik gevolgd/volg  bij Bloesem Remedies Nederland. Daarnaast  heb ik een cursus ‘Intuïtief communiceren met dieren’ gevolgd in 2017. Nu gebruik ik dit ter ondersteuning van de sessies.

Vrijheid

Ik doe dit werk samen met de paarden, bloemen en de natuur om mensen een betere versie van zichzelf te laten zijn. Zodat we met z’n allen aan een andere, vrijere wereld kunnen werken.

Ik kan niet alleen de wereld veranderen, maar kan wel een begin zijn. Iedereen kan een begin zijn.

Interesse? Wil je meer informatie?

Bel nu voor een kennismakingsgesprek!